Makuuhuone

Makuuhuoneeseenne

 

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

 

Makuuhuone on tarkoitettu nukkumiseen ja lepoon. Yleensä sitä käytetään yksityisenä tilana. Makuuhoneen yleisimpiin kalusteisiin kuuluu sänky, yöpöydät, vaatekaappi ja joissakin tapauksissa myös mukava nojatuoli, riippuen makuuhuoneen koosta ja huonekalujen järjestyksestä.

Makuuhuoneet eivät ole aina olleet itsestään selvyys, makuuhuoneet ovat yleistyneet suomessa ja muualle euroopassa vasta 1900 luvulla sitä ennen nukuttiin aina tuvassa eli samassa huoneessa missä tehtiin ruokaa, ruokailtiin, vietettiin vapa-aikaa ja nautittiin vieraiden seurasta.

Makuuhuoneen lämpötilaksi me kotisohvalla suosittelemme muutamaa astetta matalempaa lämpötilaa verrattuna muihin huoneisiin, joka takaa teille huomattavasti paremmat yöunet.

Kannattaa myös kiinnittää huomiota huoneen ilmanvaihtoon koska öisin makuuhuoneen hiilidioksiiditaso nousee joka heikentää huoneen ilmanlaatua.

Me kotisohvalla olemme ottaneet kaikki pienetkin yksityiskohdat huomioon, jotta pystyisimme tarjoamaan teille parhaimmat yöunet ja kaluste ratkaisut.