Sohvat

Tietoa sohvistamme

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Meidän sohvamme koostuvat hyvistä istuinosista, selkänojista ja tavallisesti myös päädyissä olevista käsinojista. Sohvissamme ihmiset arvostavat eri ominaisuuksia kuten esimerkiksi korkeus, ergonomisuus tai tyylikkyys. Yleensä meidän sohvissa käytetään koristeellisia jalkoja, jotka antavat sohvillemme todella paljon lisää ilmettä.

Sohvamme rungot valmistetaan yleensä puusta tai kalustelevystä. Pehmusteena käytämme vaahtomuovia, silikonikuituvanua, kylmävalumuovia tai untuvaa ja jousituksena käytämme terästä, pystyspiraaleja tai siksak jousia. Verhoiluun käytetäämme kangasta, nahkaa tai ekonahkaa.

Kulmasohvamme on mahdollista tilata joko sisäänpäin taittuvaa tai ulospäin taittuvaa mallia, ja kulmasohvamme kootaan usein miten paloista jolloin kulmasohvasta saadaan todella näyttävä sisustuselementti.

Divaanisohvistamme puuttuu toisen puolen selkä ja käsinoja josta muodostuu divaani.

Vuodesohvamme voidaan levittää vuoteeksi. Vuodesohvamme voi toimia mekanismilla jota naksauttamalla tai vetämällä ylös sen saa leviämään. Vuodesohva voi olla myös ilman mekanismia, jolloin istuinosa vain vedetään alas lattialle.

Sohvan tultuaan käyttökelvottomaksi vanhaksi, kuluneeksi tai rikkinäiseksi se tulee hävittää asianmukaisesti luontoa säästäen. Sohvaa tai mitään muita huonekaluja ei saa missään tilanteessa jättää taloyhtiön jätekatokseen, sohva ja muut käyttökelvottomat huonekalut pitää aina toimittaa jäteasemalle.  Sohvassa ei ole tuottajavastuuta eikä siitä makseta hankintavaiheessa kierrätys tai jäte maksuja, minkä takia sen toimittaminen jäteasemalle on maksullista. Vielä käyttökuntoista sohvaa voi yrittää myydä tai tarjota kotisohvalle, jolloin kotisohva tulee ja noutaa sohvan ilmaiseksi eikä asiakkaalle aiheudu minkään laisia kuluja.